نکات بهداشتی به هنگام ورزش
1 – سعی کنید در هوای آزاد و بدون آلودگی ورزش نمایید . در صورتی که تمرینهای ورزشی در مکانهای سر پوشیده انجام می گیرد ، تهویه ی هوای داخلی این گونه اماکن امری ضروری است .
2 – هنگام ورزش از لباس های مناسب همان رشته ی ورزشی استفاده نمایید . هرگز با لباس های معمولی و روزانه ی خود ورزش ننماید .
3 – در خرید کفش ورزشی دقت بیشتری نشان دهید و سعی کنید اندازه ی کفش را مناسب انتخاب نماید تا پا در آن به راحتی قرار گیرد . کفش های بزرگتر یا کوچکتر از اندازه ی پا به هیچ عنوان توصیه نمی گردد .
4 – سعی کنید در هنگام ورزش از جوراب های نایلونی کمتر استفاده کنید . استفاده از جورابهای نخی با الیاف طبیعی مناسب تر است .
5 – در هنگام ورزش کردن در زمین یا سالن ها دقیقا به موانع و خطراتی که امکان دارد پیش بیاید توجه کنید و از برجستگی ها و فرو رفتگی های محیط بازی اطلاع داشته باشید .
6 – هنگام استفاده از ابزار و وسایل ورزشی هوشیار باشید و چگونگی استفاده از آن را بدانید تا از ورزش خود لذت ببرید .
7 – سعی کنید ورزش و تمرینات را با توجه به فصل انجام دهید . اگر در فصل گرما هستید ورزش ها و حرکات سبک را ملایم و با فاصله انجام دهید . و اگر در فصل سرما هستید حرکات و تمرینات را پی در پی و به تندی انجام دهید .
8 – از نوشیدن آب زیاد یا آشامیدنی های بسیار سرد در خلال ورزش بپرهیزید .
9 – در فصل تابستان جهت استفاده از استخر و شنا حتما قبل از داخل شدن دوش بگیرید تا بدن نسبت به آب سرد عادت نماید .
10 – پس از فعالیت های ورزشی در معرض جریان هوای سرد قرار نگیرید زیرا احتمال ابتلا به امراض مختلف منجمله بیماریهای کلیوی همواره وجود دارد .
11 - پس از ورزش جهت نظافت بدن ، دوش با آب گرم را فراموش ننمایید . ضمنا از حوله مخصوص به خود استفاده نمایید .
12 – سعی کنید پس از تمرین و بازی لباس های ورزشی خود را شسته و زیر نور آفتاب خشک کنید . زیرا لباسهای ورزشی آغشته به عرق بدن و محیط مناسبی برای رشد قارچ های بیماریزا است .